"Haridusvaldkonnas, mille eest Kõlvart vastutab, ei ole asjad paremaks läinud. Kroonilisest alarahastamisest tingitud probleemid on saanud juba kurvaks järjelooks. Lagunevad lasteaiad ja mänguväljakud, kokkuhoid laste toiduraha arvelt, segadused koolikatsetega, aegunud koolivõrk on vaid mõned kurvad näited," teatas sotsiaaldemokraat Jaak Juske SDE Tallinna linnavolikogu fraktsiooni nimel.

"Ka on abilinnapea eelistanud koolide spordiväljakute uuendamisele golfiväljaku rajamist. See kõik näitab, kuivõrd saamatu on abilinnapea Kõlvart olnud oma valdkonna juhtimisel ja kaitsmisel," lisas Juske.

"Eelmisel nädalal tõstatas kaitsepolitsei oma aastaraamatus abilinnapea Kõlvarti tegevuse kohta mitmeid väga tõsiseid küsimusi. Samas ei pea sotsiaaldemokraadid õigeks, et riigi luureasutuse hinnanguid kasutatakse poliitilises võimuvõitluses. See on ebademokraatlik ja ei vasta ühelegi linnajuhtimisega seotud küsimusele," teatas Juske.

Lähtuvalt eeltoodust kutsuvad linnavolikogu sotsiaaldemokraadid sel neljapäeval abilinnapea Kõlvarti fraktsiooni ette aru andma.