„Järgmise aasta oktoobrikuus kohalike omavalitsuste valimistel on tallinlastel võimalik teha valikuid linnajuhtide osas. Usun, et tallinlase jaoks ei ole niivõrd aktuaalne see, kellega koos üks või teine erakond Edgar Savisaare juhitava linnavalitsuse vallandab, vaid pigem see, et mis muutub Tallinnas laiemalt," vastas Kukk küsimusele, kas Reformierakond plaanib koostööd Keskerakonnast lahkunud riigikogulastega.

Kuke sõnul on Reformierakonna eesmärk järgmistel kohalikel valimistel moodustada linnavalitsus, mis suudab muuta linnajuhtimist.

"Läbipaistvaks ja ausaks, mis teeb Tallinna paigaks, kus on hea ja turvaline elada nii noortel peredel kui ka eakatel ning mis majandab nii, et järeltulevad põlved ei peaks maksma kinni tänaste otsustajate totruseid," lisas ta, soovimata pikemalt peatuda ekskeskerakondlastel.

Sel esmaspäeval astusid Keskerakonnast välja kaheksa parteilast, kellest osa deklareeris, et nende jaoks on uus väljakutse Tallinnas Savisaare kukutamine. Neist aktiivseimad on Rainer Vakra ja Deniss Boroditš.