Kui alguses suutis Oja end veel vaos hoida ja kuulas Mikkot lihtsalt põlglik ilme näol, siis intervjuu edenedes muutus ta järjest lahmivamaks.

"Mis tähtsust on sool," küsis Peeter Oja Marianne Mikkolt, kui viimane küsis, kas on normaalne ühes riigis, kes tahab olla demokraatlik, on otsuste tegemisel esindatud ainult üks sugu 80 protsendi ulatuses.

Kui Mikko oma mõtet selgitama hakkas, segas Oja talle vahele ja hakkas iroonitsema: "Aa, mehe puhul on siis ebainimlikkus sisse kodeeritud?".

Mitmel juhul intervjuu kestel Peeter Oja mühatas põlglikult ning näitas oma kehakeelega välja, et Mikko jutt on tema arvates rumal. "Sugu on sinu probleem, sa pead selle ära lahendama," nähvas Oja Mikkole.

"Mina kui näiteks tütre isa ei taha küll, et tema elu hakkavad mingid kvoodid määrama, sest ma leian, et see on talle alandav. Ja ma usun väga, et ta ka ise tunneb end alandatuna, kui ta mingile kohale valitakse pelgalt kvoodi pärast," rõhutas Oja oma kindlat arvamust.

Teine saatejuht Katrin Viirpalu küsis vahele, miks inimesed kvoote kardavad.  Mikko hakkas vastama, kuid Oja segas talle jälle vahele, nii et Mikko pidi paluma võimalust oma mõte lõpetada. "Peeter, palun be nice, las ma lõpetan oma lause," ütles Mikko.

"Ma ei võta sugude vahet, ma võtan inimese kvaliteeti ja ongi kõik," põrutas Oja.

"Võimaluste andmine naistele, minul on õigus see intervjuu nüüd kokku võtta," sõnas Viirpalu. "Ei vii kuhugi see jutt," heitis Oja selle peale. "Seda ütleb mees," jäi Mikkole siiski viimane sõna.