Ann Romney ütles, et tema võitlus sclerosis multiplexiga on andnud talle kaastunde inimeste vastu, kes kannatavad sclerosis multiplexi, vähi või muude haiguste käes, vahendab Boston.com.

„Me võime olla vaesed vaimult ja ma ei pea end isegi jõukaks, mis on huvitav,“ ütles proua Romney. „See võib täna olemas olla, aga homme kaduda.“

„Kuidas ma rikkust mõõdan, on sõprade järgi, kes mul on ja inimeste järgi, keda ma armastan ja kellest ma hoolin oma elus ja need on minu väärtused ja need on minu rikkused,“ lisas Ann Romney.

Mitt Romneyt on kritiseeritud hooletute märkuste pärast, mis viitavad suurele majanduslikule lõhele tema ja suurema osa ameeriklaste vahel. 2010. aasta tulumaksutagastus näitab, et Romney teenis oma investeeringute pealt umbes 21,7 miljonit dollarit ning pärast annetusi heategevuseks maksis umbes 14 protsenti föderaalseks tulumaksuks.

Tehes kampaaniat Michigani osariigis ütles Romney, et tema naine sõidab „paari Cadillaciga“, sest Romney on pikka aega toetanud Ameerika autotootjaid. Samuti on Romney kampaania käigus öelnud, et kahe aasta jooksul kõnepidamise eest teenitud 373 000 dollarit „pole eriti palju“ ning ühel korral on ta oma rivaaliga 10 000 dollari peale kihla vedanud.

Romney on öelnud ka, et ta ei muretse väga vaeste pärast ning viidates kindlustusfirmadele teatanud, et talle meeldib vallandada inimesi, kes talle teenuseid osutavad.