„Selline ülbitsemine on juba pikemat aega toimunud ja antud juhul tuli see kuidagi eriti inetult välja,“ ütles Muuli saates.

Ta kutsus inimesi üles avaldama meelt peaministri vastu ja kõigi võimul olijate vastu ning soovitas, et kõige paremini saab seda teha valimiste ajal valimiskastide juures.

Muuli meenutas, et ka peaministri erakonnakaaslane Jürgen Ligi on esinenud ülbete sõnavõttudega. „See on kõik üks ja sama asi, ühe puu oksad ja viljad,“ sõnas Muuli.

Ka teine saatejuht  Anvar Samost leidis, et Ansipi esinemine riigikogus ei olnud ilmselt juhus. „See esinemine oli ilmselt ette valmistatud,“ ütles Samost.

Tema sõnul ei oleks ilma Ansipi etteasteta riigikogus eile nii palju rahvast Tallinnas ja Tartus meeleavaldustele kogunenud. „Ansip suutis korraldada ühe rahvarohke meeleavalduste komplekti,“ lausus ta.

Samost ütles, et inimlikus plaanis saab ta Ansipst aru, aga kahetsusväärsel kombel asetus peaministri sõnavõtt sinna pikka ritta, kus on juba olnud mitmeid arrogantseid sõnavõtte.

Samost möönis, et see võib riigijuhi juhtme kokku ajada küll, kui iseenesestmõistetavaid asju tuleb kordi ja kordi uuesti üle seletada, aga siiski peab peaminister selgitama kõiki asju rahvale eneseväärikust kaotamata.