Piketil käinud fotograafi sõnul oli kohal vähemalt paarsada inimest, kes kella ühe ajal juba laiali läksid. Piketi korraldanud Irina Holland oli fotograafi sõnul säärase rahvahulga üle üllatunud ja äärmiselt õnnelik.

Enamik piketeerijatest olid pensionärid ning kandsid erinevaid loosungeid. Plakatid hõikasid näiteks: "Lugupeetud riigikogulased, ärge olge valitsuse puudlid!", "Esimene laps on ka laps!" ja "Täisväärtuslik elu kõigile Eesti elanikele!".

Piketeerijad tahtsid rääkida ka riigikogulastega ning hüüdsid "Tulge alla, tulge alla!", kuid paraku kuulda neid ei võetud. Kõnelema tulid keskerakondlased Yana Toom ja Viktor Vassiljev, kes ütlesid, et on osa rahva seast ning piketeerijatega ühel meelel, kuid viitasid, et nende käed on opositsiooni liikmetena seotud.

Piketi korraldanud Irina Hollandi arvates on valitsuse ükskõiksus rahva soovide suhtes tingitud osalt ka sellest, et protestijad tegutsevad killustatult. "Korraldan meeleavaldusi nii kaua, kuni mind kuulda võetakse," märkis ta Pealinnale.

Piketeerija arvates oleks valitsuse ja riigikogu võimuses hinnatõusu ohjeldada, alandades toasooja käibemaksu tagasi 20 protsendilt viiele protsendile ning vähendades ka toiduainete käibemaksu.