"Margo Reiska hoiab endiselt töölt kõrvale ja on pikendanud oma haiguslehte ning haiguslehel viibimise ajal ei ole võimalik töösuhet peatada ega lõpetada," ütles munitsipaalpolitsei juht Monica Rand BNS-ile. "Eks ta kasutab kõikvõimalikke oma meetodeid, mis talle pähe tulevad ja meie peame ootama seda hetke, et me saaksime temga töösuhte ära lõpetada," lisas Rand.

Alkoholijoobes autojuhtimise eest politseilt väärteokaristuse saanud Tallinna munitsipaalpolitsei asejuht Margo Reiska ei nõustunud enda karistamisega ning vaidlustas politsei otsuse kohtus.

Põhja prefektuuri kinnitusel karistas politsei Reiskat trahviga ning peatas mootorsõiduki juhtimisõiguse. "Kuna Reiska on karistusotsuse kohtus vaidlustanud ning seega pole see jõustunud, ei saa politsei Reiskale määratud trahvi suurust ja juhtimisõiguse peatamise kestvust avaldada," ütles prefektuuri pressiesindaja Mihkel Loide BNS-ile.

Reiska väärteorikkumise asjaolusid arutab Harju maakohus.

Politsei tabas Reiska alkoholijoobes autot juhtimas tänavu 17. septembril kella 23 ajal Järvevana teel. Hiljem kinnitas Reiska, et polnud alkoholi tarvitanud ning saatis Põhja prefektuurile ka sellekohase vastulause.

Munitsipaalpolitseid ja kommunaalvaldkonda juhtiv Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf on öelnud, et kui Reiska joobes autojuhtimine leiab tõendamist, pole tal mupos kohta.