Seejärel sooritas ta enesetapu. Surma said kaks teismelist ja eakas naine. Veidi enne kella 23 suri haiglas haavadesse 17-kuune laps. Erinevate allikate teatel võitleb haiglas oma elu eest veel üks 20-aastane noormees, teatab Belgia ajaleht Het Laatste Nieuws.

Kell oli umbes 12.30 päeval kohaliku aja järgi, kui Nordine Amrani Saint-Lambert'i väljakul veresaunaga algust tegi, mis meenutab Anders Behring Breiviki Norras korraldatut. Mitu graanati hävitasid bussiootepaviljoni ja seejärel hakkas Amrani huupi tulistama. Inimesed jooksid rahvarohkes linnakeskuses paanikas laiali. Järgmised tunnid olid Liège'is rahutud, sest keegi ei teadnud, mis täpselt juhtus.

Politsei andis inimestele nõu poodidesse ja avalikesse hoonetesse varjuda. Ometi said kümned inimesed rünnakus kannatada. Kaks teismelist, 16 ja 17 aastat vanad, hukkusid. Need olid kaks õpilast, kes olid pärast eksamit teel koju. Ka 75-aastane naine ei elanud rünnakut üle.

Õhtul saabus uudis, et leinama tuleb hakata ka viiendat ohvrit: selleks sai 17-kuune laps, kelle surmast teatati kell 22.45 kohaliku aja järgi.

Vigastatuid on kokku loetud 123, neist osa on raskelt haavatud. 20-aastasel noormehel on raske peahaav ja ta on kriitilises seisundis. Veel mõned inimesed võitlevad haiglas elu eest. Paljud ohvrid viidi naaberriiki Hollandisse Maastrichti haiglasse.