Viimaste suhtumine jätab mulje, et "ah, las olla riigiduumas kes tahes, peaasi, et sõda ei oleks." Üks Delfiga kõnelenud naine puhkes lausa nutma, rahunedes aga ütles: "Mis on üldse hea duuma? Ma ütleks nii: vaja oleks Peeter Esimest."

70aastane Ljudmila Stepanova hääletas sama partei poolt, kellele andis hääle ka eelmistel valimistel. "Eelmises riigiduumas ma kõigega rahule ei jäänud. Aga ma olen rahul, et me saame õigeaegselt pensioni ja et pensionile antakse lisa. Muidugi, on veel palju teha, aga kust me teame, et uus partei on parem? Võib-olla on veel hullem," nendib naine.

"Ma saan pensioni 5000 rubla. Sellega pole võimalik toime tulla, kuigi töötasin 25 aastat tehases. Miks ma siis valin jälle neid samu? Sest ei usu, et teised oleksid paremad," vastab naine ise.

57aastane Amilia tunnistab samuti, et hääletas sama partei poolt, mis eelmiselgi korral. "Meie, pensionäride jaoks, oli eelmine duuma keskpärane. Ja vaevalt, et uues miskit muutub. Aga ootame - võib-olla muutuvad riigimehed paremaks," ei jäta naine lootust.

38aastane Sergei aga ütleb, et hääletab seekord teise partei poolt, kuna pettus selles, kellele eelmine kord hääle andis.

Koos tütre Annaga valima tulnud ema Svetlana tunnistab, et mõlemad hääletavad sama partei poolt, mis eelminegi kord, kuid kumbki erineva poolt. "Kellegi teise poolt pole hääletada. Kõik on ühesugused, kõik räägivad kenasti. Me enam isegi ei tea, mis võiks riigis paremaks muutuda. Kõik see seadusetus ja korruptsioon... Miks pole võimalik kõike seda muuta? Esitage see küsimus palun peaministrile ja presidendile. Meist ei sõltu mitte midagi, aga valimistel käime, ilmselt harjumusest, kasvatus on selline, et peab minema. Räägitakse, et mõtlevad inimesed peaksid hääletama vaid Ühtse Venemaa poolt, seepärast hääletasingi nende poolt," rääkis naine.

Kiirel käigul mööduv noorpaar vastab Delfi küsimusele, kas kiirustatakse valima, eitavalt. "Valimistele? Ei, sinna me ei lähe. Põhimõtteliselt. Nagunii on teada, mis sealt tuleb," märgib paar ja tõttab edasi.