Kohata Ivangorodis Eesti juurtega inimest pole nähtavasti nii hämmastav kui kõigil valimistel valimas käimine, kirjutas venekeelne Delfi. "Ma käin alati valimistel. Aga kelle poolt ma hääletan - see on minu saladus," naerab pensionär.

Linda ei mäleta, et enne valimisi oleksid saadikukandidaadid käinud end valijatele tutvustamas, ent on olnud kontserte, kus jagati kingitusi ning reklaame riputati trepikodadesse ja jagati tänavatel.

Millise poliitilise jõu poolt agiteeriti Ivangorodis kõige enam? "Ei tea. Ent seisin ühel päeval kioski juures ja üks naine mu kõrvalt pöördus mu poole ja ütles, et ärge nende Ühtse Venemaa rahajõmmide poolt hääletage. Ütlesin talle - mis see teie asi on, kelle poolt ma hääletama valmistun. Tema ütles: vaja on hääletada Õiglase Venemaa poolt. Ausalt öeldes, ei armasta ma seda demokraatiat, mille veel Jeltsin meile kaela määris. Sest ta karjus tollal: olen demokraat, olen demokraat, selle eest panen või pea raudteerööbastele... Ise ei teinud aga midagi head, ei pannud kuhugi oma pead ega pannud kuhugi ka raudteerööpaid."