Viru maakohus mõistis Škarina süüdi raske tervisekahjustuse tekitamises ning surma põhjustamises ettevaatamatusest ja määras talle lühimenetluse korras karistuseks kolme aasta ja nelja kuu pikkuse vangistuse, teatas kohtu pressiesindaja.

Škarinal oli eelmine kuriteo eest aga kandmata karistus, mille lisades mõistis kohus talle kokku seitsme aasta ja 27 päeva pikkuse vanglakaristuse. Samuti mõistis kohus Škarinalt välja sundraha ja kriminaalmenetluse kulud.

Kaitsja palus end süüdi tunnistanud Škarinale leebemat karistust, kuid kohus määras karistuseks prokuröri nõutu. Nüüd on apellatsiooni esitamiseks aega seitse päeva.

Süüdistuse järgi läks Škarina möödunud aasta 8. mail alkoholi tarvitamise käigus oma kodus Narvas mehega tülli ning lõi teda kööginoaga jalga. Kannatanu läks seejärel oma tuppa, kus ta mõne aja pärast ägeda verejooksu tõttu suri.

Kriminaalasja arutati maakohtus teist korda, mullu jaanuaris vastu võetud otsuse tühistas Tartu ringkonnakohus üldsõnalise järelduse tõttu süü tõendatusest.