126-leheküljeline raamat „Le Bal des Hypocrites“ („Silmakirjalike ball“) ei kasuta kordagi nime Strauss-Kahn, selle asemel nimetatakse peategelast „seaks“, vahendab The Local.

„Väärikuse ja avameelsusega, mis väärib meie täit imetlust, räägib ta loo kuuest nädalast, mis muutsid ta elu,“ teatas raamatu kirjastaja oma avalduses.

Banon kordab raamatus lugu, mida ta on juba rääkinud telesaadetes ja uurijatele.

„Kaheksa aastat tagasi varastas siga mu elu,“ kirjutab Banon sissejuhatuseks. Ta kirjeldab üksikasjalikult, kuidas teda kutsuti USA-s televisiooni, kuid ta keeldus. „Mulle pakuti palju raha, et ma läheksin Ameerika televisiooni ja ütleksin, et ma esitan kaebuse. Ma ütlesin Davidile [Koubbi, Banoni advokaat], et ta nad minema saadaks.“

Banonil oli võimalus oma väidetava ründajaga silmitsi seista, kui neid mõlemaid septembris uurijate poolt küsitleti. Samal päeval käis Banon õhtuses telesaates oma kogemustest rääkimas.

„Ma mõtlesin ausalt, et ta vabandab,“ ütles Banon saatejuht Laurence Ferrarile. „Ta ei julgenud isegi mulle otsa vaadata.“

Raamatu tiraaž on 40 000 eksemplari. Tegemist on Banoni neljanda raamatuga, varem on tema sulest ilmunud kolm romaani. Banon tegutseb ka ajakirjanikuga ja kirjutab sellistele väljaannetele nagu Paris Match ja Le Figaro.