Norra rahvusringhääling NRK teatas pühapäevaõhtuses uudistesaates, et politsei võttis ühendust YouTube'iga ja palus filmi treileri eemaldada, põhjendades seda sellega, et treileri sisu on ellujäänute ja tapetute pereliikmete jaoks äärmiselt häiriv. YouTube'i esindajad keeldusid väidetavalt seda tegemast, sest treiler ei rikkuvat eetikareegleid, vahendab Views and News from Norway.

Ameerika režissöör on juba ametis massimõrva dramatiseeritud versiooni kallal ning on alustanud ka selle reklaamimist YouTube'is. Välja mõeldud stseenides on näha blondi meest Norra politsei vormiriietuses noori inimesi tulistamas.

Norra tööpartei noorteorganisatsioon AUF, mille liikmed olid tegeliku tulistamise ohvrid (kokku hukkus Anders Behring Breiviki käe läbi 69 inimest), on treilerist nii häiritud, et võttis ühendust Norra politseiga, mis omakorda pöördus filmi produtsendi ja YouTube'i poole. „Ma arvan, et me peame kaaluma klipi eemaldamist,“ ütles Unni Grøndal Oslo politseist. „See põhineb reaktsioonidel, mida politsei on saanud, et sisu on nii haavav.“

Filmi produtsent vastas, et filmi tehakse massimõrva ohvritele kaasa tundes ja ta loodab, et film aitab muuta relvaseadusi USA-s. NRK teatas, et protestid YouTube'i vastu lükati tagasi ning Norra ajalehe VG teatel ei õnnestunud filmi režissöörilt Vitaliy Versacelt kommentaari saada.