"Mina ei ole tulnud siia maja ehitama," rääkis Allikmaa "Nädalale" antud intervjuus. "Mina olen tulnud siia selleks, et ühendada raadio ja televisioon üheks tugevaks meediaorganisatsiooniks."

"Ühendamisega kaasnev eeltingimus oli raadiole ja televisioonile ühtse maja ehitamine," kõneles Allikmaa.

ERRi uue maja projekt on äsja valmis saanud ja 2012. aasta riigieelarve projektis seisab, et maja ehitusega alustatakse 2013. aastal.

Ebameeldivad logod

Üheks ebameeldivamaks asjaks ERRis peab Allikmaa seda, et paljud saated tehakse sihtotstarbeliselt kõikvõimalike toetajate rahadega, millest saab vaataja saab ka aimu saadete lõputiitrites olevate logode järgi.

"See on üks kõige ebameeldivamaid asju üldse," tõdes ta. "Teiselt poolt tahab programm täitmist ning avalikud fondid ja sotsiaalprogrammid ongi selleks, et aidata kaasa arengutele."

Allikmaa kirjeldas ERRi pingelist eelarvet: "Aastast 2007 ei ole ERRis palk tõusnud. 2009 koondasime me üle 10 protsendi töötajatest, 2010. aasta alguses langetasime 10 protsenti palkasid. 2008-2010 oleme maha surunud igasuguseid kulutusi rohkem kui 20 protsenti."

"Selleks, et inimesi mitte tänavale tõugata, ongi võimalus erinevatest fondidest raha taotleda, et teha siis saadet," põhjendas Allikmaa.

Tõsised saated

Allikmaa ei pea liiga meelelahutuslikku programmi ERRis õigeks.
"Minu seisukoht on, et meelelahutusega peaks tegelema teised meediaorganisatsioonid," rääkis ta ja viitas selle, et ka ERRi programmis olev sport on meelelahutus.

Hea meelelahutuse näiteks ERRis on Allikmaa sõnul "Õnne 13".