Oluline kuluartikkel on ka telefon ning mõnel määral ka esinduskulud.

Tegelikult võiksid riigikogulased lasta hüvitada ka näiteks koolitusi, uuringuid ning ekspertiise, osta erinevaid trükiseid või saata postiga kirju. Neid asju riigikogulased aga reeglina ei tee – või vähemalt ei lase nad endale neid asju hüvitada.

Üks erandlikumaid riigikogu liikmeid on IRL-i fraktsiooni liige Juku-Kalle Raid, kes on saadikutest kõige kokkuhoidlikum ning kulutas augustis ainult 287 eurot - tegu oli esinduskuludega. Ei juulis ega septembris ei lasknud Raid oma kuludest mitte sentigi hüvitada.

Seevastu pole Reformierakonna fraktsiooni liige Valdo Randpere sõitmisega tagasihoidlik olnud. Juulis kulus tal auto ja kütuse peale 1024 eurot ning augustis koguni 1263 eurot. Kui lisada veel sidekulud 20 eurot, siis jäi Randperel augustis kulutamata vaid 161 eurot.

Omapärane on Keskfraktsiooni liige Peeter Võsa, kes kulutas juulis 481 eurot sõiduki üürile, aga kütusele mitte midagi. Seevastu augustis ei kulunud tal sõiduki üürile mitte midagi, seevastu kütust hüvitati tal 391 euro eest.

Omamoodi paistab välja Keskfraktsiooni liige Kalev Kallo, kellel kulus augustis trükiste (sh. ajakirjandus) peale 51 eurot. Seejuures olid tal sõidukulud soliidsed: augustis 675 eurot.

Üks mõistlikumaid kulutajaid on sotside juht Sven Mikser, kes laskis näiteks augustis hüvitada vaid 15 eurot sõidukulusid, 14 eurot side- ja 4 eurot esinduskulusid. Samas kui erakonnakaaslane Karel Rüütli kulutas samal kuul sõitmisele 722 eurot ning Urve Palo 914 eurot.

Ent vaadelgem, kui palju kulutasid augustis sõitmisele riigikogu olümpiatähed. Erki Noolel kulus 341 eurot, Toomas Tõnistel 639 eurot ning Jüri Jaansonil 895 eurot.

Kui sotsiaaldemokraat Heljo Pikhofil kulus mobiiltelefonile 130 eurot, siis andmesidele kõigest 1 eurosent.

Omamoodi jagunesid reformierakondlasest Laine Randjärve kulud - näiteks juunis kulus tal sõitmise peale kõigest 2 eurot, seevastu esinduskulusid oli kogunisti 794 euro eest.

Riigikogu märtsis valitud koosseisu liikmed saavad kuluhüvitist kuni 30 protsendi ulatuses ametipalgast, mistõttu Delfi vaatles, mille peale riigikogulased siis kulutavad.
Ametipalk on riigikogu liikmel neljakordne Eesti keskmine palk, mis teeb igakuise kuluhüvitise summaks 940,2 eurot.