"Ma ei pea võimalikuks osaleda erakondliku telekanali saadetes," lausus Jürgenson. "Loomulikult formaalselt on tegu Tallinna linnale kuuluva TV-ga, aga minu arvamus on, et ta on sisuliselt Keskerakonna kanal propaganda tegemiseks, mida rahastatakse maksumaksja rahaga."

Jürgenson lisas, et kindlasti saab ta osaleda saadetes, mida teevad meediaväljaanded ja kanalid. "Tallinna TV seda minu arust ei ole."

Ka Reformierakonna fraktsiooni esimees Õnne Pillak ja sotside fraktsiooni esimees Jaak Juskeei näinud võimalust Tallinna TV saadetes osaleda.

"Sotsidel pole midagi väitlemise vastu. Küll oleme aga selle vastu, et tallinlaste raha eest tehakse rahamahukat üleriigilist telejaama, mis ei kuulu omavalitsuse ülesannete hulka," põhjendas Juske.

"Reformierakonna fraktsiooni liikmed on saanud siiani oma sõnumeid edukalt linlasteni viia läbi erameedia ja inimestega otse suheldes. Seni ei ole me Tallinna televisiooni teenuseid kasutanud ning ma ei näe selleks mingit vajadust ka tulevikus," lausus Pillak.

Reformierakonna fraktsioon on Pillaku sõnul ka varem keeldunud Tallinna televisiooniga koostööst ning on seisukohal, et munitsipaaltelekanal tuleks sulgeda ning sellest vabanevad vahendid suunata lasteaedade investeeringuteks.