Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu sõnul on kolmandat korda toimuva messi eesmärgiks luua ettevõtjatele, tööd otsivatele ning tööturule sisenevatele inimestele võimalus kontaktide vahetamiseks, nõustamise ja kasuliku info saamiseks ning koostöösuhete loomiseks, teatas Raepress.

"Antud messi ei maksa segamini ajada teise linna korraldatava kontaktüritusega – tööbörsiga, kus valdavalt pakutakse sotsiaalseid töökohti," kinnitas Sarapuu. "Messil pakutakse valdavalt töökohti just erasektoris ja välismaal."

"Eelseisval messil vahendatakse töökohti nii Eestis kui välismaal, pakutakse vajalikku nõustamist ja informatsiooni töökoha leidmiseks, ümber- ja täiendõppe võimalusi, toimuvad erinevad seminarid jne."

Messile on oodatud kõik ettevõtjad, mittetulundusühingud ning avaliku sektori esindajad, kes pakuvad, vahendavad või loovad uusi töökohti ja/või korraldavad asjakohast ümber- ning täiendõpet. Teiste seas pakuvad messil tööd näiteks AS G4S Eesti, Transcom Estonia OÜ, AS Express Post, Tallink Takso, Temp Group Estonia OÜ jpt.

Ühtlasi pakutakse messil koostöös avaliku- ja mittetulundussektoriga ettevõtluse, tööõiguse ja tööhõive alast teavitamist ning nõustamist nii ettevõtetele kui üksikisikutele.

Eelmisel aastal külastas töömessi üle 3500 külastaja. Eksponente osales üle 50, neist 23 pakkus või vahendas töökohti Eestis ning kuus vahendas töökohti väljapoole Eestit; asjakohast täiend- ja ümberõpet pakkus kokku 18 ning ettevõtluse, tööõiguse ja tööhõivealast teavitamist-nõustamist kokku 20 eksponenti.

Tööpakkujaid oli möödunud aastal 50 protsenti eksponentidest, kes pakkusid kokku umbes 500 töökohta.