Mis mind aga tõsiselt vihale ajas, oli hiljuti laekunud lipik. Tegu on must-valge-siniste paberiga, kus ei ole erakonna nime peal. Küll aga võib eeldada, milline erakond selliseid teisi mahategevaid “reklaame” saadab.

Nimelt on paberitükil Ansipi pilt ja selle kõrval Reformierakonna hüüdlause ja kirjeldus, mida nad kavatsevad valimistel teha. Loomulikult ei ole tegemist Reformierakonna enda reklaamiga, vaid Keskerakonna järjekordse püüdega teisi maha teha. Paberi teisel küljel on välja toodud kõik negatiivsed asjad, mida selle lipiku järgi Ansip tegema hakkab.

Mind ajab see tõsiselt vihale. Kui erakond tahab valimisi võita, siis võiks ta ikka ise kirjutada, mida hakatakse tegema paremini ja täpselt kuidas. Praegu seisneb kogu nende valimiskampaania selles, et teisi võimalikult palju mustata. See aga näitab vaid, et selline partei on ääretult hale ja et neil endil ideid ei ole.

Mõni rumalam inimene võib-olla usubki, et selline reklaam on Ansipi enda tehtud. Isegi kui ei saa muud moodi, kui teisi maha tehes, siis võiks julgeda enda nime vähemalt alla kirjutada.

Mind paneb küsima, kas selline asi on lubatud? Keegi kasutab teise inimese nägu, teise erakonna hüüdlauset ja siis teeb maha - see on selge petmine ja inimeste valele teele juhtimine. Ja isegi, kui praegune valitsus tegi midagi halvasti, siis seda ei teinud ju konkreetne isik vaid isikute kamp! Kuskil võiks olla seadused selle kohta ja sellised laimajad tuleks kohtusse kaevata.

Ma ei salli selliseid erakondi, kes kogu oma kampaania ehitavad üles sellele, kuidas teisi halvemas valguses näidata ning konkreetselt ja otseselt laimata. Mahategija erakond — palun mõtle ise midagi asjalikku välja ning lõpeta teiste laimamine!