Inimesi ärritab riigi kava võtta neilt õigus oma lastele oma maa peal mootorsõidukite juhtimist õpetada. Kas siis peab tõesti iga sammu selgeks saamiseks autokooli poole pöörduma ning neile selle eest kõvasti raha maksma, on kodanikud rahulolematud.

Facebookis on loodud spetsiaalne protestileht, mis asub SIIN. Protestilehel lubatakse kõigi sellega liitunute vahel loosida välja uus peaminister, ent kui kibehuumor kõrvale jätta, siis see seadusepunkt näib tõesti ülereguleerimisena. Miks ei võiks lastele mootorratta- ja autosõitu õpetada selleks hästi passival avaral heinamaal? Kui palju krossi- ja rallitšempioneid on just sellistest maast-madalast õpitingimustest sirgunud!

Protestileht avaldas ka seaduseelnõu algatajad, kelleks on Riigikogu majanduskomisjoni liikmed Reformierakonna liikmed Urmas Klaas, Hannes Astok ja Terje Trei; sotsiaaldemokraat Jüri Tamm; Sven Sester ja Toomas Tõniste IRL’ist; keskerakondlased Kalev Kallo, Aivar Riisalu, Olga Sõtnik ning Ester Tuiksoo ja viimaks Marek Strandberg erakonnast Eestimaa Rohelised.

Hea lugeja, mida arvad sina sellisest keelust? Kas sel on mõtet, keda see kaitseb ja kas see on aus?

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!