Purina kaubamärgi turundusjuhi Katrina Mockaitė sõnul on sellised väljakutsed suurepärane võimalus ühendada ettevõtte töötajaid, julgustada neid rohkem liikuma ja lisada nende töörutiini tervet konkurentsi.

„Purina tooteid luues soovime anda loomadele täisväärtusliku toitumisega võimalikult parema elu – selline on meie eesmärk. Üritame seda ideed rakendada ka oma teistes tegevustes, nii et sammuväljakutse, millega kolleegid meelsasti liitusid, on minu arvates suurepärane võimalus sellele missioonile kaasa aidata. Selles osalesid meeskonnad kõigist Nestlé kontoritest Kesk- ja Ida-Euroopas. Väga lõbus oli jälgida, kui põnevil kõik olid – osalejad sammusid aktiivselt kaasa, ergutasid üksteist ja konkurents oli pinev. Kõige meeldivam on see, et sammud ei kogune mitte niisama – iga 10 000 sammu muutub üheks kiloks loomatoiduks. Kokku astusid Nestlé Balticsi töötajad ligi 13,3 miljonit sammu, millest sai 1,3 tonni toitu loomadele varjupaikadele Leedus, Lätis ja Eestis,“ rõõmustab K. Mockaitė.

Nestlé Balticsi töötajad jätkavad algatusega – vabatahtliku töö raames külastavad nad loomade varjupaiku Leedus, Lätis ja Eestis ning veedavad päeva koos loomadega, käivad nendega jalutamas ja korrastavad ümbrust. Nestlé Balticsi korporatiivasjade juhi Agnė Dalia Gaižauskienė sõnul aitab selline vabatahtliku tegevuse vorm tugevdada suhteid meeskonnas ja ühendada kolleege kõrgema eesmärgi nimel.

„Tore, et meie meeskond on äärmiselt üksmeelne ja töötajad tulevad alati meelsasti ühiste tegevustega kaasa. Purina sammuväljakutse pole erand. See algatus pälvis kolleegide seas tohutut tähelepanu, sest ühendas kõiki kõrgema eesmärgi nimel, kus igaüks sai otsustada, millise panuse ta soovib anda. Oleme üldtulemusega väga rahul – kogusime koguni 1,3 tonni! Algatuse lõpetasime meeskonnatööga loomade varjupaikades,“ ütleb A. D. Gaižauskienė.

Kokku osales terve märtsikuu kestnud Purina sammuväljakutses 1280 Nestlé töötajat Leedust, Lätist, Eestist, Poolast, Tšehhist, Slovakkiast, Ungarist, Ukrainast, Moldovast, Bulgaariast, Rumeeniast, Põhja-Makedooniast, Montenegrost, Serbiast, Sloveeniast, Horvaatiast ning Bosnia ja Hertsegoviinast. Nad astusid kokku 221,15 miljonit sammu, millest sai 20,6 tonni loomatoitu.

Jaga
Kommentaarid