Team Monica on alates 2001. aastast korraldanud Naissaarel ja Aegnal unustamatuid seiklusreise ning suvepäevi, tundes neid saari nagu oma viit sõrme. Meie klientide hulka kuulub enamik Eesti ministeeriume, riigiasutusi, koole ja paljud edukad firmad.

Viis põhjust, miks firma suvepäevad koos Team Monicaga teha

Fotojaht

Erakordne kogemus: Meie pikaajaline kogemus ja teadmised võimaldavad pakkuda parimat suvepäevade korraldamise teenust. Meie klientide tagasiside on olnud ülivõrdes, kuna pakume tõeliselt meeldejäävaid elamusi.

Mitmekülgsed tegevused: Pakume laia valikut tegevusi, alates aarde- ja fotojahist kuni discgolf’i, rattamatkade ning giidiga ekskursioonideni militaarobjektidele. Meie tegevused sobivad kõigile vanusegruppidele.

Paindlikud majutusvõimalused: Naissaarel on võimalik majutada suuri gruppe, on nii väikeseid maju kui ka suuri majutuskohti. Aegnal pakume intiimsemat majutust, mis sobib väiksematele seltskondadele.

Unikaalsed saareelamused: Pakume ainulaadseid elamusi, nagu suvepäevad Aegnal meeskonnamängude ja giidiga erilise saaretuuriga, mis jätab sügava mulje ja paneb aluse uutele traditsioonidele.

Soodustused ja paindlikkus: Pakume kuni 30% soodustust, kui otsus tehakse nädala jooksul. Lisaks pakume võimalust kohandada suvepäevi vastavalt eelarvele ja eelistustele, muutes iga ürituse unikaalseks.

Mille poolest erinevad suvepäevad Naissaarel ja Aegnal?

Rong Naissaarel metsas

Naissaar pakub põnevaid militaarobjekte ja looduskauneid paiku, samas kui Aegna sobib ideaalselt ühepäevaste suvepäevade ning vaiksema keskkonna otsijatele. Mõlemal saarel on oma unikaalne võlu ja pakutavad tegevused, mis teevad iga suvepäeva eriliseks. Aegnal saab ainult matkata, kuid Naissaar on kuus korda suurem ja enamiku vaatamisväärsusteni, mis asuvad sadamast u 20 km matkatee kaugusel, sõidetakse sõjaväe kastiautodega ning seejärel tehakse lühem matk objektini giidi juhendamisel. Lisaks kastiautodele liigutakse Naissaarel ka unikaalse kitsarööpmelise raudtee rongiga.
Vaata lähemalt: suvepäevad Naissaarel

Suvepäevade kohad ja majutus suvepäevadeks

Majutus Naissaarel metsamajas

Pakume mitmekülgset majutust alates köetavatest üheksakohalistest sõjaväetelkidest kuni mugavate 14–200-kohaliste majadeni. Loe lähemalt: majutus Naissaarel

Suvepäevad Aegnal meeskonnamängude ja giidi erilise saaretuuriga

Aegna saar on tuntud oma rahuliku atmosfääri ja looduskaunite paikade poolest. Meie meeskonnamängud ja giidiga saaretuurid pakuvad harivat ning lõõgastavat kogemust, mis toob kollektiivi kokku ja loob meeldejäävaid hetki. Vaata lähemalt: suvepäevad Aegnal

Ühepäevased suvepäevad tagasisõiduga päikeseloojangul

Naissaare tuletorn

Team Monica pakub ainulaadset võimalust nautida päeva täis seiklusi Naissaarel ja lõpetada päev meeldejääva päikeseloojangul tagasisõiduga linna. See on täiuslik kombinatsioon aktiivsest päevast ja õdusast õhtust merel. Vaata lähemalt: ühepäevased suvepäevad

Saare eripärast lähtuvad maastikumängud suvepäevadeks

Meie maastikumängud on loodud spetsiaalselt Naissaare ja Aegna unikaalset loodust ning ajalugu silmas pidades. Need tegevused pakuvad nii põnevust kui ka uusi teadmisi saarte kohta.

Rattamatkad Naissaarel giidi ja kastiga saateautoga

Ekskursioonid Naissaarel

Avastage Naissaare ilu rattamatkaga, mida juhendab kogenud giid. Meie saateauto tagab, et kõik osalejad saavad nautida matka omas tempos, pakkudes tuge ja mugavust kogu teekonna vältel. Rattamatk võib sisaldada üle kümne huvipunkti külastamist 5–8 tunni jooksul koos vahepealse lõunaga metsas.

Naiselikult kaunis Naissaar – inimtühjade randade ja põlismetsaga

Naissaare inimtühjad rannad ja põlismetsad pakuvad ideaalset põgenemist argipäeva rutiinist, kus saate nautida looduse rahu ning ilu. Vaata lähemalt: mida teha Naissaarel?

Saladuslikud ja põnevad ajaloolised merekindlused Naissaarel ja Aegnal

Ekskursioonid Naissaarel ja Aegnal ning mõlema saare saladuslikud merekindlused pakuvad põnevat ajaloolist avastusretke, mis viib teid ajas tagasi ja näitab saarte strateegilist tähtsust.

Sisutihedad ühepäevased suvepäevad järelpeoga sadamas

Pärast meeldejäävat päeva Naissaarel või Aegnal jätkub pidu meie korraldatud järelpeoga merel ja sadamas kuni 23-ni. See on suurepärane viis, kuidas päeva lõpetada ja veel viimaseid hetki koos kolleegidega nautida või Tallinna ööklubides ning baarides jätkata. Sobib eriti neile, kes soovivad ööseks oma koju jõuda ja järgmisel päeval juba edasi liikuda.

Naissaare kirik

Suvepäevad teistsuguses keskkonnas – naudi saarlaste elu ja kombeid

Naissaar ja Aegna pakuvad võimalust kogeda saarlaste elu ning kombeid, pakkudes teistsugust keskkonda tavapärastest suvepäevadest mandril. Vaata lähemalt: firmaüritused maal ja merel

Suvepäevad üle mere ja seiklusega saarel, millest räägitakse veel aastaid

Rannas Aegna

Team Monica korraldatud suvepäevad on rohkem kui lihtsalt üritus – need on seiklus, millest räägitakse veel aastaid. Meie eesmärk on luua kordumatu kogemus, mis ühendab meeskonda ja jätab sügava mulje.

Soodsad ühepäevased suvepäevad vastavalt kliendi eelarvele

Meie soodsad ühepäevased suvepäevad on kohandatud vastavalt teie eelarvele, pakkudes paindlikkust ja võimalust nautida unustamatut päeva ilma suurte kulutusteta.

Suvepäevad kuni üheksale – osta online’is praamipilet, ekskursioon ja toitlustus

Väiksematele gruppidele pakume võimalust nautida Naissaare ilu, ostes Naissaare praamipileti koos ekskursiooniga. See on suurepärane võimalus avastada saare võlusid väiksemas seltskonnas.

Team Monica kutsub teid avastama Harjumaa väikesaarte imelisi võimalusi ettevõtte suvepäevade jaoks. Meie kogemus, pühendumus ja kirg tagavad, et teie suvepäevad jäävad kauaks meelde nii osalejatele kui ka korraldajatele. Valige Team Monica ja looge unustamatuid mälestusi Naissaarel ning Aegnal!

Vaata  lähemalt või küsi pakkumist:

Jaga
Kommentaarid