Varem Krimelte nime kandnud Wolf Groupi kodulehel rippus veel eelmisel sügisel teave Venemaa tehase kohta ning seal oli kirjas, et Žukovskis asuv tootmisüksus on üks Venemaa juhtivaid polüuretaanvahu tootjaid.

Praeguseks kontserni kodulehelt teavet Venemaal tegutsemise kohta ei leia. Küll aga töötab jätkuvalt veebileht Krimelte.ru, mis kannab Wolf Groupi logo ja teavitab, et kontsern ühendab Euroopa juhtiva ehituskemikaalide ja -materjalide tootja Krimelte tootmis- ja kaubandusettevõtteid, mille peakontor asub Eestis.

Venekeelsel kodulehel oleva info kohaselt on tehase põhitegevus private label’iga polüuretaanvahu ja hermeetikute lepinguline tootmine.

Seda, kas tegu on aktiivselt tegutseva tootmisüksusega, ei õnnestu kontrollida – Wolf Groupi juhtkond ei soovi sellel teemal suhelda.

ERR uuris juba mullu augustis ja septembris ettevõtte juhatuse liikmetelt Jaanus Paeväljalt, Peeter Tohverilt ja Jaan Puusaagilt, kuidas nende Venemaa äril läheb ja millised on sellega edasised plaanid, kuid hoolimata korduvatest meeldetuletustest jäid küsimused vastuseta.