Turguta talvest väsinud näonahka booster’iga!

Naha-booster on ilumaailmas uus, kuid juba selle kasutajate südamesse pugenud võimas ilutoode, mida võib pidada suisa ilueliksiiriks. Booster on seerumiga võrreldes oluliselt kontsentreeritum ja annab nahale kindla probleemi leevendamiseks vajalikke koostisaineid. Kui sinu näonahk tundub kuiva ja tuhmina, vali kõrge hüaluroonhappe sisaldusega booster, nagu Neutrogena Hydro Boost, mis tõstab naha niiskustaset ja muudab jume uuesti säravaks. Lõtvunud näonahka aitab värskendada kõrge peptiidisisaldusega booster, nagu Miraculum Collagen Pro-Skin – peptiidid aitavad kaasa kollageeni tootmisele, mis on üks olulisemaid naha heaolu tagavaid sideaineid organismis. Booster suudab muuta ka kõige väsinuma näonaha kauniks kevadekuulutajaks!

Juuksepuuder aitab mütsisoengust kiirelt vabaneda

Kas talvemütsi kandmine muudab su kaunilt kohevad juuksed elutuks, kuivaks ja volüümituks? Kevade saabudes võid talvemütsi tagasi nagisse riputada ja oma kaunist soengut kogu maailmale näidata! Soengu seadmisel tuleb appi juuksepuuder, mis aitab juukseid fikseerida ja hoida neid kohevana kogu pika päeva jooksul. Juuksepuudrid on lakkide ja vahtude kõrval uus ning aina populaarsemaks saav tootetüüp – matistavad ja juukseid tihendava efektiga juuksepuudrid on kaasas kandmiseks tunduvalt mugavamad kui hiigelsuures pakendites lakid. Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Dust mahub pea igasse ridiküli ja annab võimaluse oma soengut värskendada kogu pika päeva jooksul. Juuksepuudri kasutamine on ka juustele tervislikum kui näiteks kohevuse andmine kuivšampooniga.

Huuli suurendava efektiga huuleläige muudab need lopsakaks roosinupuks

Käesoleva aastakümne üks kuumemaid ilutrende – lopsakad ja volüümikad huuled – on ka sel kevadel siin, et jääda! Kui unistad mõnikord täidlasematest huultest, kuid ei soovi püsivaid välimuse muutuseid ette võtta, on lahendus käepärast. Spetsiaalsed huuli suurendava efektiga huuleläiked pakuvad sulle võimalust anda oma huultele lopsakam välimus ning neid samal ajal ka toonida. Kuidas see töötab?

Seda tüüpi huuleläikesse on tavaliselt lisatud kas looduslikku tšilli- või ingveriekstrakti, mis parandab huulte verevarustust ja toob endaga kaasa mõne aja pärast mööduva visuaalse täidlusefekti. Lisaks on huuleläigetesse lisatud niisutavat hüaluroonhapet või E-vitamiini seerumit, mis aitavad huultel püsida pehmete ja kaunitena. Kui sa pole varem selliste huuleläigetega kokku puutunud, on essence’i What the Fake! ja NYX-i Duck Plump ideaalsed hüppelauad sukeldumaks huultehoolduse kutsuvasse vette.

Toonitud päikesekreemid

Esimene kevadpäike on soe ja kutsuv ning päikesesära tekitab tunde, et nüüd on talv tõesti lõppenud. Ära karda päikesel oma põski paitada – kui kasutad päikesekreemi, on sinu nahk UV-kiirte eest tõhusalt kaitstud. Päikesekreemid on leidnud tee üha enamate inimeste nahahooldustoodete hulka ja ka meigikotti, sest viimastel aastatel on turule tulnud lai valik toonitud päikesekreeme, mis aitavad korraga nii nahka kaitsta kui ka peita ebatasasusi ja iluvigu. Toonitud päikesekreemid on imehea viis lahendada mitu nahamuret vaid ühe tootega ning toonitud päikesekreem võiks päikeselisel ajal leiduda igas õla-, käe- ja seljakotis. La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 ja Bioderma Photoderm AR on ühed Eesti ilumaailma ekspertide poolt armastatumad päikesekaitsevahendid, mis aitavad boonusena ka nahka rahustada ja selle jumet ühtlustada.

Kui soovid kevade tulekuks valmis olla, võiksid kaaluda nende ilutoodetega tutvumist. Kevad on aasta kauneim aeg ja sa väärid tunda end kõige kaunima kevadise õiena! Luba ilutoodetel end aidata ja muuda see kevad unustamatuks!

 

Jaga
Kommentaarid