Kaitseministeeriumi teatel lõigati vahelt ja hävitati Moskva oblastis neli, Belgorodi oblastis kolm, Kaluga oblastis kaks, Orjoli oblastis üks, Rostovi oblastis üks, Jaroslavli oblastis neli, Kurski oblastis kolm ja Krasnodari krais 17 drooni, vahendab Meduza.

Moskva linnapea Sergei Sobjanin teatas, et kaks pealinna suunas lennanud drooni tulistati öösel alla Domodedovo linnaringkonnas ja veel kaks Ramenskoje ja Stupino linnaringkonnas. Purustusi ega kannatanuid Sobjanini sõnul ei ole.

Belgorodi oblasti kuberner Vjatšeslav Gladkov teatas, et neli drooni heitis öösel lõhkekehi Oktjabrski asulale Belgorodi rajoonis. Kahjustada said elektriliin ja gaasitoru. Kannatanuid ei ole.

Täna hommikul anti Belgorodis raketihäire. Venemaa kaitseministeerium teatas, et tulistati alla mitmikraketiheitja RM-70 Vampire üheksa reaktiivmürsku ja mitmikraketiheitja Uragan kolm mürsku.

Kaluga oblastis püüdsid kolm drooni rünnata infrastruktuuriobjekti Kirovi rajoonis, teatas kuberner Vladislav Šapša, kelle sõnul ohvreid ega purustusi ei ole.

Krasnodari krais ründasid droonid naftatöötlemistehast Slavjansk-na-Kubanis. Operatiivstaap teatas, et droonid neutraliseeriti, aga neist ühe allakukkumise tagajärjel tekkis tulekahju.

Rünnaku käigus hukkus üks inimene, kes sai väidetavalt südamerabanduse. Operatiivstaap teatas, et tulekahju tehases likvideeriti.

Slavjanski naftatöötlemistehas on sel nädalal juba kuues, mida on rünnanud droonid.

Jaga
Kommentaarid