Kuivata oma pühadekaunistused

Kas oled kunagi tundnud pahameelt tolmu kogunemise pärast, kui oled kõik oma pühadekaunistused välja pannud? Siin on trikk, mis aitab seda vältida.

Enne oma kodu kaunistamist kanna kasutatud pesuvahendi lehed põrandaliistudele, puidule ja kaunistustele. See lisab väikese staatilise laengu, aidates neil pindadel tolmu tõrjuda, niiviisi pead pühade ajal harvemini tolmu tõmbama.

Valmista ukseesine ette

See hõivatud piirkond võib kiiresti muutuda väga poriseks kogu talvel siseruumidesse tuleva muda ja lörtsiga, seepärast tasuks osta odav vaip, mis pühadehooajal kataks su ukseesise põranda ilusti ära.

Värskenda vannituba

Muuda oma rutiini osaks vannitoa regulaarne värskendamine. Pane regulaarselt puhtad värsked rätikud - niisked käterätikud ja saunalinad on hallituse ja bakterite kasvulava. Pese neid või vaheta neid regulaarselt, sealhulgas vahetult enne külaliste saabumist.

Tegele tolmuga

Tolm võib talvel koguneda siseruumidesse ja ebemerull töötab selles olukorras hästi. Ebemerulliga käia kiirelt lambid, diivani ja kangaspinnad läbi ning tolm ongi niiviisi kiiresti võetud.

Allikas: Healthdigest