Igal suvalisel ajahetkel on päevasel ajal Delfi lehel püsivalt üle 10 000 inimese, kelle kasutajakogemust mõjutavad igal sammul Delfi front-end-arendajate geniaalsed lahendused. Just nende panus meeskonnas aitab kaasa sellele, et Delfi püsib Eesti inimeste jaoks esmase uudisteallikana ning pakub alati uusi ja huvitavaid lahendusi nii, et portaali kasutamine on mugav, lihtne ning loomulik.

Milliseid tooteid või teenuseid me üldse loome?

Sellest, et sa tead, mis on Delfi, pole ilmselt mõtet rääkidagi. Aga veel? Iga viimast detaili polegi mõtet läbi käia, kuid Delfi IT-meeskonnas saad sa tegeleda näiteks selliste projektidega nagu Delfi Tasku (muide, Eesti suurim podcast’ide keskkond) ja Oma Maitse retseptiveeb ning osaleda maailma kõige suurema digitellimustega uudisteportaali klientide kasutajakogemuse otsesel mõjutamisel. Meie arendajate töö tulemusena saavad Eesti inimesed nautida veelgi paremaid ja mugavamaid lahendusi meie platvormidel.

Kui sind huvitab võimalus teha tööd, mida ka päriselt ilmselt kõik Eesti inimesed näevad, ja sind kõnetavad sellised sõnad nagu HTML, CSS, JavaScript, Vue.js, GraphQL ning Typescript, ootame sind kandideerima!

Kui kõik see paelub sind, liitu meie meeskonnaga, et luua koos Eesti suurima uudisteportaali tulevikku, pakkudes parimat kasutajakogemust kümnetele tuhandetele lugejatele. Ära jäta kasutamata võimalust töötada uuenduslikus keskkonnas, kus sinu tööl on inimeste igapäevasele elule reaalne mõju. Kandideeri juba täna ja saa osa meie eduloost!

Jaga
Kommentaarid