Üle terve riigi teatati liiklusõnnetustest ja elektrikatkestustest langenud puude tõttu. Rheingau-Taunuse linnaosas evakueeriti oma sõidukitest 100 inimest, Linienbadi lähedal jäi teele lõksu 70 inimest.

Saksi-Anhaltis libises teisipäeva hommikul libeda teekatte tõttu kraavi koolibuss, mis sõidutas 16 last. Üks laps sai vigastada.

Saksamaal teatati kahest musta jää tõttu toimunud avariist, mis lõppesid saatuslikult. Kokkupõrke tagajärjel suri 71-aastane mees, kui ta kaotas sõiduki üle kontrolli ja sõitis vastassuunavööndisse. Samuti hukkus sarnases õnnetuses 54-aastane naine.

Wiesbadeni linnas tuli paljud teed täielikult sulgeda. Ühe kooli õpilased ja töötajad pidid veetma koolimajas öö, sest koolibussid lõpetasid sõitmise. Tuletõrjujad seadsid magamisasemed 55 inimesele, sealhulgas 27 lapsele.

„Minu tungiv üleskutse: püsige teisipäeval kindlasti kodus. Ärge minge ka metsa jalutama, kuna murdunud oksad ja langevad puud on akuutne eluoht,“ ütles Rheingau-Taunuse linnaosa haldaja avalduses.

Saksa meteoroloogiateenistus prognoosib lund ja lörtsi ka lähipäevil.

Lisaks Saksamaale tabasid ebatavaliselt külmad novembrikuu ilmad ka Skandinaaviat. Peaaegu kogu Rootsis, Taanis ja Norras oli temperatuur kõvasti alla nulli. Mitmes kohas Norra läänerannikul registreeriti avalik-õigusliku ringhäälingu NRK teatel novembrikuu rekordkülmad.