„Seni ei ole Putin veel teatanud oma kavatsusest kandideerida. Aga ma tahan siiralt loota, et ta seda teeb. Ma ei kahtle, et ta võidab valimistel ja ma ei kahtle, et temast saab edasi meie president. Aga saab näha,“ lausus Peskov intervjuus tudengite infokanalile MGIMO 360, vahendab Interfax.

Veel avaldas Peskov arvamust, et sõjaajal on vajalik teatud tsensuur, aga tema ise ei hakka tõmbama piiri kriitika ja „sõjalise erioperatsiooni“ diskrediteerimise vahele.

„Jah, praegu on väga karm aeg, sõjaaeg, mis nõuab võimudelt karme meetmeid. /.../ Ma arvan, et sõjaajal peab loomulikult olema teatud tsensuur ja peavad olema teatud reeglid, mis oleksid vastuvõetamatud tavalisel, rahuajal, aga praegu peavad need olema kohustuslik atribuut,“ ütles Peskov.

Kriitika ja diskrediteerimise vahelise piiri kohta ütles Peskov järgmist: „Kus on piir? Ma ei oska sellele küsimusele vastata. Ja seetõttu soovitaksin ma kõigile, kes asja sisu mõistmata tahavad huupi arutada ja visata mingeid kriitikasõnu meie armee suunas, nende suunas, kes tegelevad sõjalise erioperatsiooniga, mõelda kümme korda järele.“

Jaga
Kommentaarid