„Nii kui sügis saabus, hakkas jälle peale. Viirushaigused, köhad-nohud. See on arusaadav. Aga mis minu jaoks on täiesti arusaamatu, on see, miks ei oska eestlased nii lihtsat asja nagu taskurätti kasutada. Kuude kaupa pole möödunud ühtegi päeva, kus ma ei tunneks suurt tungi ühistranspordis kohta vahetada või edasi kõndida, sest keegi luristab ninaga, tõmbab tatti sisse... Ega jätagi järele! See on tõsiselt jälk.

Võiks ju mõelda kaasinimeste peale, kes peavad seda rõvedust taluma. Ja kui lihtne oleks seda rõvedust ennetada - muretse taskurätt ja nuuska selle sisse! Ei ole ju nii raske. Ja eks see kestab suveni välja... Kui ei ole meeles taskurätti kaasa võtta, siis minu meelest päris lihtne lähenemine on see, et muretse pakk pabertaskurätikuid iga jopetasku ja koti jaoks. Pane need sinna korraga ära ja mure lahendatud! Ei pea ise ebamugavust tundma ega teistele inimestele ebamugavust põhjustama.“

Armsad lugejad, andke kommentaarides teada, mis helid või kaasinimeste tegevused teid ühistranspordis kõige rohkem häirivad?