Ka augustikuus oli Reformierakonna toetus 23%.

Populaarsuselt järgmine on Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE), mille toetus oli augustis 24%, kuid on septembris taas vähenenud juunikuisele tasemele (20%). Keskerakonna toetus võrreldes augustiga märkimisväärselt muutunud pole – augustis toetas Keskerakonda 16% ja septembris 18% valimiseelistust omavatest kodanikest. Septembrikuine küsitlus viidi läbi enne Keskerakonna kongressi, mil uueks juhiks valiti Mihhail Kõlvart.

Eesti 200 toetus on jätkuvalt langustrendis – augustis oli toetus 8% ja septembris 6%. Sotsiaaldemokraatliku erakonna toetus, mis augustis oli 13%, on septembris taas vähenenud juunikuisele tasemele (10%). Märkimisväärselt on septembris kasvanud aga Isamaa toetus – augustis toetas Isamaad 9% ja septembris 14% valimiseelistust omavatest Eesti kodanikest.

Ülejäänud erakondade toetus võrreldes augustiga muutunud pole – Parempoolseid toetab 4% ja muid erakondi 3% valimiseelistust omavatest Eesti kodanikest.

Alates märtsikuistest riigikogu valimistest on koalitsioonierakondade toetus tervikuna olnud langustrendis, opositsioonierakondade toetus aga kasvutrendis. Septembris toetab opositsioonierakondi 52% ja koalitsioonierakondi 40% valimiseelistust omavatest Eesti kodanikest (augustis vastavalt 49% ja 44%). Parlamendiväliste erakondade toetus oluliselt muutunud pole (augustis 6% ja septembris 7%).

Septembrikuine küsitlus toimus 31. augustil – 10. septembril 2023. Üle-eestiliselt küsitleti 891 vähemalt 18-aastast Eesti kodanikku. Ankeetidest 50% koguti telefoni- ja 50% veebiküsitlusega.