Kohta ja aega Peskov ei täpsustanud. Türgi pool on kohtumisest rääkinud alates augusti algusest, väites alguses, et see toimub augusti jooksul Türgis. Viimati teatasid presidendipalee allikad nädala eest, et kohtumine tuleb siiski Venemaal ja septembris. Väidetavalt ei soovi enamikus NATO riikides tagaotsitavaks kuulutatud Putin Türgisse sõita, ehkki viimane ei ole Rahvusvahelise Kriminaalkohtuga (ICC) liitunud.

Kohtumiselt loodavad türklased muu hulgas Venemaa naasmist Musta mere viljalepingute juurde naasmist. Eelmisel nädalal käis Kiievis Türgi välisminister Hakan Fidan. Homme ehk neljapäeval kohtub ta Moskvas välisminister Sergei Lavroviga.

Peskov kinnitas pressiga rääkides ka seda, et Vladimir Putin saab alati kogu „erioperatsioonist“ kiire info ja see käib ka Pihkva lennujaama põlengu kohta. Vene eksperdid uurivad droonide teekonda, et selliseid olukordi tulevikus vältida, lisas Peskov.

Pressiesindaja sõnul on Jevgeni Prigožini lennuki hukkumise põhjuste kohta erinevaid versioone ja välistada ei saa ka sihilikku kuritööd. „Ootame ära uurimise tulemused,“ märkis Peskov.