„Kirovskoje rajoonis polügooniga piirnevast tsoonist plaanitakse ajutiselt evakueerida nelja asula elanikud, seda on üle 2000 inimese,“ kirjutas Aksjonov Telegramis, vahendab Interfax.

Aksjonovi sõnul on moodustatud operatiivstaap ja kohapeal töötavad profiilsed teenistused.

Telegrami kanal Mash teatas, et tulekahju puhkes laskemoonalaos. Kohalikud elanikud on Mashi teatel kuulnud kaks tundi plahvatusi kuni viie kilomeetri kaugusel polügoonist.

Kohalikud okupatsioonivõimud ei ole tulekahju põhjust öelnud. Aksjonovi sõnul peavad selle kindlaks tegema uurimisorganid.

Telegrami kanal Krõmski Veter teatas aga kohalikele elanikele viidates, et laskemoonalattu toimus kolm „sisselendu“ ehk seda tabasid droonid või raketid. Krõmski Kanal teatas, et polügooni ründas kuus drooni. Kanal Dva Maiora teatas, et laole võidi löök anda Ukraina kompleksist Grom-2. Rõbar ja Grey Zone oletasid, et löök anti Briti päritolu rakettidega Storm Shadow.

Varem teatati, et Tauria maantee, mis ühendab Krimmi silda Sevastopoliga, on Kirovskoje rajooni polügooni tulekahju tõttu suletud ja liiklus on ümber suunatud vanale teele.

Venemaa eriolukordade ministeerium teatas, et Krinitški, Aivazovskoje, Abrikossovka ja Privetnoje külast evakueeritakse 2225 inimest.

Neile on ajutine peavari organiseeritud Pervomaiskoje ja Kirovskoje koolides.

Jaga
Kommentaarid