Põhja-Tallinnas kahe kivimaja vahel põles 15 ruutmeetri suurune hoone lahtise leegiga. Põleng kustutati ja päästjad kontrollisid kõrvalhoonetes inimeste ohutust. Kohal oli ka kiirabi.

Päästekeskuse andmetel keegi viga ei saanud.

Baari omanik palus ühismeedias inimestel ühendust võtta, kui kellelgi on informatsiooni põlengu tekke kohta. „Kallid naabrid, kui kellelgi on koju paigaldatud kaamerad, siis ootame umbes 2.30 täna öösel salvestatud videomaterjali. Kui keegi nägi sel kellaajal kedagi baari alast väljumas, siis palume teada anda,“ kirjutas ta Kalamaja Facebooki gruppi.

Ta sõnas Delfile, et nii kaua, kuni nad ootavad politsei vastust, ei soovi nad juhtunut kommenteerida. „Asjaolud on veel segased, meil on alust arvata, et tegu on tahtliku süütamisega,“ sõnas ta.

Päästeameti kommunikatsioonijuhi sõnul selgub tulekahju põhjus tõenäoliselt alles esmaspäeval.

Lääne-Harju politseijaoskonna menetlustalituse juht Raigo Prants ütles, et politsei reageeris koos päästjatega öisele põlengule ja kontrollis muu hulgas ka seda, kas naabermaja elanikega on kõik korras.

Prants lisas, et pole veel selge, kas põlengu põhjustamises on alust kedagi kahtlustada. „Kui kellelgi on infot, millest võiks põlengu tekkepõhjuse selgitamisel kasu olla, palume anda endast märku meilitsi aadressil raigo.prants@politsei.ee või telefonil 53304762.“