2. Lappide või rätikute taaskasutamine pärast nende maha kukkumist. Maapind on täis kive, prügi, liiva ja mustust, mis võivad auto värvile olulisi kriimustusi tekitada. On parem kasutada uusi ja puhtaid puhastusvahendeid, et vältida potentsiaalseid kahjustusi.

3. Korrektse eelpesu vahelejätmine. Eelpesu pihusti kasutamine aitab eemaldada suurema osa mustusest ja lahtisest prahist enne füüsilist pesemist, mis tagab parema tulemuse ja vähendab võimalikke kriimustusi.

4. Vedeliku kuivatamine auto pealt. Vedeliku loomulikult kuivatamine autol võib põhjustada plekke ja jälgi värvipinnal. Soovitatav on kasutada mikrokiudlappe või pehmet pesukäsna, et õrnalt vedelik pinnalt eemaldada ja vältida potentsiaalseid kahjustusi.

5. Paberrätikute, lappide või taskurättide kasutamine. Nende vahendite kasutamine auto puhastamiseks on vähem efektiivne kui mikrokiudlapid. Mikrokiudlappidel on sadu tuhandeid väikeseid kiude, mis püüavad kinni mustust ja tagavad tõhusa puhastuse, vältides samas kriimustuste tekkimist.

6. Auto pühkimine kuiva mikrokiudlapiga. Auto pühkimisel kuiva mikrokiudlapiga võib samuti tekkida oht kriimustuste tekkeks. Soovitatav on kasutada sobivat määrdeainet või autopesuvedelikku, mis aitab vähendada hõõrdumist ja tagada ohutu ning põhjaliku puhastuse.

7. Õliste, libedate või läikivate toodete kasutamine sõiduki sisemuses. Nende toodete kasutamine sõiduki sisemuses võib põhjustada libedust ja ohtlikke olukordi sõidu ajal. Oluline on vältida selliste toodete kasutamist põrandamatil, pedaalidel või istmetel, et tagada juhi ja reisijate ohutus.

8. Oma seadmete puhastamata jätmine. Oma puhastusseadmete korrapärane puhastamine on oluline, et vältida võimalikke kriimustusi ja tagada optimaalne puhtus. Puhastage regulaarselt pesukindaid, mikrokiudlappe ja harju, et eemaldada kogunenud mustus ja säilitada nende tõhusus ja ohutus auto puhastamisel.

9. Tolmuimeja vooliku lubamine auto puudutamiseks. Tolmuimeja voolik lohiseb mööda maapinda ja kogub mustust ja kruusa. Kui see satub teie autosse, muudab see auto rohkem määrdunuks. Selle vältimiseks hoidke voolikut oma jalgade vahel, et see autot ei puudutaks.

Auto korralik hooldus ja puhastus on oluline selle pikaealisuse, väljanägemise ja väärtuse säilitamiseks. Samas tuleb meeles pidada, et kõikide ootamatuste korral, mis võivad teie autoga juhtuda, on oluline omada korralikku kindlustust.

Liikluskindlustus katab teie vastutuse teiste liiklejate ees. See tähendab, et kui põhjustate liiklusõnnetuse, hüvitab kindlustus teisele osapoolele tekitatud kahju. Laiema kaitse jaoks on soovitav võtta ka kaskokindlustus.

Oluline on meeles pidada, et kindlustuspoliisi hind sõltub paljudest teguritest nagu auto tüüp, vanus, sõidukiiruse piirangud ja palju muud. Et saada aimu oma kindlustusmaksetest, on olemas autokindlustuse kalkulaatorid, mis aitavad teil arvutada oma kindlustusmaksete suurust, võrrelda erinevate kindlustuspakkujate hindu ja leida endale parim pakkumine.

Kokkuvõttes on auto hooldamine ja korralik kindlustamine olulised sammud, mis aitavad teil kaitsta oma investeeringut ja tagada auto pikaealisuse. Auto pesemisel vältige ülalmainitud vigu ja pidage meeles, et õige kindlustuskaitse võib aidata katta ootamatuid kulusid ja vältida suuremaid väljaminekuid tulevikus.

Jaga
Kommentaarid