„Kõik linna operatiivteenistused on sündmuspaikadel. Nad selgitavad välja juhtunu asjaolusid. Antud hetkel keegi tõsiselt kannata ei ole saanud. Palun teid usaldada ainult ametlikke allikaid ja mitte levitada kontrollimata informatsiooni,“ öeldakse Sobjanini teates.

Sobjanin teatas ka, et ohutuskaalutlustel evakueeriti operatiivteenistuste töö ajaks kahe droonitabamuse saanud elumaja mitme püstaku elanikud. Kus täpselt droonid maju kahjustasid, linnapea ei täpsustanud.

RIA Novosti teatas operatiivteenistuste allikale viidates, et üks droon tabas elumaja ülemisi korruseid aadressil Profsojuznaja 98. Purunesid fassaad ja aknad.

Teine droon tabas 24-korruselist elumaja Atlassovi tänaval Uus-Moskvas.

Moskva oblasti kuberner Andrei Vorobjov teatas, et alla tulistati mitu Moskva suunas lennanud drooni.

Telegrami kanal Mash teatas, et Lenini prospektil lendas 14. korruse korterisse droon kolme lõhkeseadeldisega, mis ei plahvatanud. Sellest teatas ka Telegrami kanal Shot.

Telegrami kanal 112 teatas, et Lenini prospektil on droonitabamuse tõttu ka kannatanuid, aga nende arvu ei täpsustatud. Liiklus tänavalõigul suleti.

Telegrami kanali Baza teatel tulistati Moskva oblastis täna hommikul alla üle kümne drooni. Veidi hiljem teatas Baza, et rünnakus osales umbes 25 drooni. Enamik neist tulistas õhutõrje oblasti kohal alla ning mõned takerdusid puudesse ja elektriliinidesse, sest lendasid väga madalalt.

Telegrami kanal Mash teatas, et takso- ja autojuhid kaebavad GPS-i signaali kadumise üle. Politseis on Mashi teatel käivitatud plaan Taifun, mis tähendab isikkoosseisu koondamist erakorralise sündmuse tagajärgede likvideerimiseks.