Eesti Ekspressi ajakirjaniku Urmas Jaaganti sõnul võib juhtuda, et tippsportlane ei suuda ennast jooksvalt kõige ühiskonnas toimuvaga kursis hoida, kuid sõda Ukrainas on kestnud juba üle aasta. „Hämmastavad on just tema seisukohad, nagu oleks sõjas süüdi ka Ameerika ja teised, kuigi tegemist on väga must-valge asjaga,“ lisas Greete Lehepuu.

1x
00:00
Maaleht 2021
Greete Lehepuu
Urmas Jaagant

Kõige emotsionaalsemaks läks saade aga lõpupoole, kui arutlusele tuli korvpalli noorteturniiril lahvatanud rassismiskandaal. Kirgi küttis arutelu selle üle, kui palju maksab noormängijaid juhtunu eest solgutada ning kas rassistlikud solvangud erinevaid kuidagi muust pahasti ütlemisest.

Lisaks tuli jutuks EKRE jõudmine tõus kõige populaarsemaks erakonnaks ning selle mõju päevapoliitikale. Samuti küsisime, kas Lea Danilson-Järgil on lootust saada täna või kahe aasta pärast Isamaa juhiks. Ning mööda ei vaadanud me ka abieluvõrdsuse seaduse esimesest lugemisest ning küsimusest, kas see tuleks jõuga läbi suruda või oleks targem anda esmalt ruumi diskussioonile ja selgitustööle, et ühiskond seda rohkem toetama hakkaks.