„Ma ei lõpeta rõõmustamist erasõjafirma Wagner edu üle sõjalise erioperatsiooni tsoonis. Tunduks nagu, et erasõjafirma, aga on suutnud saavutada väga aukartust äratavaid tulemusi. Ja seda seejuures, et erasõjafirma ründebrigaadid võtavad alati enda peale erakordselt raske töölõigu. Vaatamata kõigile raskustele saavutab Wagner seatud eesmärgid igas olukorras,“ kiitis Kadõrov.

Kadõrovi sõnul saavad wagnerlaste positiivsetest omadustest kõige paremini rääkida tšetšeeni eriüksuse Ahmat võitlejad, kes „õlg õla kõrval tihedas koostöös vabastavad maad fašistlikust kõntsast“.

Kadõrov kuulutas, et juba nüüd võib kindlalt öelda, et Wagner on raudselt tõestanud oma efektiivsust ja teinud lõpu juttudele erasõjafirma vajaduse üle.

„Ilma igasuguse kahtluseta on sedalaadi professionaalsed formeeringud vajalikud ja vältimatud. Seetõttu planeerin ma tõsiselt töö lõppedes riigiteenistuses tekitada konkurentsi meie kallile VENNALE Jevgeni Prigožinile ja asutada erasõjafirma. Arvan, et kõik õnnestub,“ teatas Kadõrov.

Jaga
Kommentaarid