Kuna domeeninimedega on võimalik äri teha, siis algas tõeline tormijooks uutele .eu domeenidele. Praeguseks on registreeritud neid 2,5 miljonit (sh Eestis 5 255) ja sellega on .eu maailmas seitsmendal kohal .com, .de, .net, .org, .uk ja .info domeenide järel.

Kui keegi jäi ihaldatud domeenist ilma, on kolm võimalust see siiski saada. Need on ostmine, vaidlemine ja ootamine. Kuna .eu domeen on vabalt kaubeldav vara, võib igaüks endale registreeritud domeeni müüa. Siiani on müüdud üle 50 000 domeeni ja u 4,4 protsenti domeenidest on müügis.

Paljud ei tea, et domeeninime registreerimine kehtib aasta. Eestis kehtib kord, et kui .eu domeeni omanik ei ole registreerimisteenuse pakkujale ühe aasta jooksul teatanud, et soovib registreeringut pikendada, pannakse domeen karantiini. 40 päeva jooksul on domeeni endisel omanikul veel võimalik esitada domeeni registreerimise pikendamise avaldus. Kui avaldust ei esitata, kustutatakse registreering ja domeen on kõigile vabalt saadaval.

Aprillis 2006 registreeritud domeenide, mida pole pikendatud, karantiiniaeg on möödas ja seetõttu on just õige aeg veebilehelt www.whois.eu vaadata, kas ihaldatud domeen on äkki vabanenud.