Teisipäeva hommikul kohtusime mõlema osaleja, Kärdi ja Raunoga, et uurida, kui suurt numbrit lugeja esimese trennipäevaga järel kuvab.

Jõudsime Kärdiga videopäeviku lindistada enne, kui algas suurem vihmasadu. Ta arvas, et ilmselt ei morjenda vihmasadu "Läki tantsule" gruppi ja tantsuindu jagub päeva lõpuni. See, mitu sammu Kärdil lugejale tuli, oli talle endale tõeline üllatus. Vaata videost, kas ligi 12tunnised treeningpäevad neidu väsitavad ja loomulikult - mitu sammu esimese päevaga tehtud sai.

Rauno pidi kohe pärast intervjuud lippama proovi juhatama. Enne jõudis ta videopäevikussee lisada, et on tantsupidudel käinud juba 1997. aastast ja nüüd peaaegu kõik (liigijuhi ja üldjuhi positsioon jäävad veel ilmselt tulevikku) ametid sellega seoses ära proovinud. Möödunud peol oli ta platsiassistent, sel peol saab ka ise üht tantsu juhatada. Vaata videost, milline amet talle endale kõige rohkem meeldib ja mitu sammu Rauno lugeja näitas.

Sammulugemise eksperiment jätkub neljapäevani, mil teeme viimased kokkuvõtted. Et osalistega lähemalt tuttavaks saada, kiika videopäeviku esimest osa!