Bucki näol on tegemist 24 aastase USA urban/hiphop artistiga, kes koos edetabelite esikohti hoidva superstaari 50 Cent’iga kuulub viit artisti ning samanimelisi rõiva — ja ehtekollektsioone ühendava märgi G — Unit alla.

12 -13 — aastaselt oli Tennessee’st, Nashville’ist pärit Buck kohalikes ringkondades tuntud kui noorim ja vihasem räppar. Praegu, 24 — aastaselt, ütleb mees, et muusika on tema suurim armastus ning iseäranis meeldiv on muusika juures see, et tegemist on legaalse eluvaldkonnaga.

Tema artistikarjäärile puhus tuule tiibadesse sõprus 50 Cent’iga, kes kutsus ta oma loodud rühmitusse G — Unit, millest tänaseks on saanud urban/hiphop-muusika populaarsemaid, aga ka kõmulisemaid märke. Lisaks Buckile ning 50 Cendile kuuluvad rühmitusse ka Lloyd Banks, The Game ning Tony Yayo. Mitmetunnise urbanmuusikale pühendatud kontserdi juhatavad sisse “legendaarne” Toe Tag, DJd Atmos aka Heat, Critical, Bad J, Kozy, Quest ja õhtujuht Lauri “Lowry” Pihlap.

Klubikontsert algab kell 17 ning lõpeb kell 23. Oodatud on nii nooremad kui vanemad muusikasõbrad, sest kontserdipaiga Terrariumi esimesel korrusel vanusepiirangut ei kehti, teisel korrusel on aga alampiiriks 18. eluaastat.

Piletid saadavad Piletilevi müügipunktides ning Statoili bensiinijaamades üle Eesti hinnaga 250 krooni, alates 16.maist 350 krooni. EMT kõnekaardi POP! klientidele kehtib eripakkumine: neile saadetud SMSi ettenäitamisel on neil 9. maini pileti eelistostuõigus.