Riigi infosüsteemi teejuht seletab ära hulga mõisteid, mida riigi infosüsteemiga seotud ametnikud palju kasutavad ning mis neile sageli liigagi enesestmõistetavad tunduvad. Teejuht räägib keerulistest asjadest võimalikult lihtsalt, näiteks saab teada, mida tähendavad lühendid RIHA või X-tee. Uue registri loomisel on mõlemad vajalikud - milleks nad head on, seda saabki teejuhist lugeda.

Riigi infosüsteemi teejuht asub aadressil www.ria.ee/teejuht Teejuht keskendub viiele põhiteemale - ülevaade Eesti infoühiskonna arengust, e-eesti edulood, riigi infosüsteemi olulisemad osad, avaliku sektori spetsiifika IT-arendustes ning arendusprojektide juhtimise hea praktika.

Nagu riigi infosüstem, ei ole ka teejuht lõplikult valmis, vaid areneb ja täieneb pidevalt. Kõik ettepanekud teejuhi paremaks tegemiseks on teretulnud aadressile ria@ria.ee.

Teejuht valmis Euroopa Liidu struktuurifondide programmi „Infoühiskonna teadlikkuse tõstmine" raames ja seda finantseerib Euroopa Regionaalarengu Fond. Projekti koostööpartner oli ADM Interactive OÜ.