Nimelt on Keskerakond teinud aastate jooksul niivõrd jõulist internetihääletuse vastast kampaaniat, et nende valijad ei julge oma hääle varguse kartuses tõenäoliselt internetis valida ja lähevad seetõttu jaoskondadesse paberil hääletama.

Tallinnas, kus Keskerakonna ainuvõimu püsimine kõigub noatera peal, võib seetõttu oodata väga pinevat õhtut, kus internetihääletuse tulemused näitavad tõenäoliselt Keskerakonna ainuvõimu kadumist, aga seejärel hakkavad saabuvad paberhääletuse tulemused järjest suurendama Keskerakonna häältesaaki ja lõpliku valimistulemuse võivad otsustada kõige viimased valimisjaoskonnad.

Sellest poleks iseenesest midagi, aga kardetavalt hakkab Edgar Savisaar kasutama Keskerakonna viletsaid tulemusi internetihääletusel tõestamaks, nagu oleks internetihääletus kuidagi manipuleeritud Keskerakonna vastu. Muidugi on see vale, sest ainus internetihääletusega manipuleerija on Keskerakond ise, aga proovi seda Keskerakonna toetajatele selgitada.

Keskerakonna manipulatsiooni vastu seismiseks on parim viis julgelt internetihääletusel osalemine. Aega selleks on veel täna kella 18:00-ni.