Kui sõnas, pildis ja videos alustavad Delfi reporterid ja fotograafid aastapäevasündmuste kajastamist 24. veebruaril päikesetõusust alates, siis Delfi TV-s teevad päevajuhid Ave Tampere ja Madis Vaikmaa sissejuhatuse kell 10.15, misjärel võib vaadata 1939. aasta Eesti sündmustest rääkivat dokfilmi "Ma elasin Eesti Vabariigis".

Kell 11.45 jätkub päev reporter Kaisa Alliksaare videokokkuvõttega aastapäeva ettevalmistustest Pärnus, kell 11.55 otseülekandega Kaitseväe paraadilt Pärnu Keskväljakul, mida kommenteerivad Eesti Päevalehe arvamustoimetaja Priit Simson ja brigaadikindral Alar Laneman.

Kell 13 näeb Delfi TV-s lastefilmi "Lammas all paremas nurgas", kell 15 hittkomöödiat "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta".

Õhtu kulminatsioon rullub lahti, kui kell 17 alustame otseülekandega Pärnu Kontserdimaja eest, jälgides külaliste saabumist presidendipaari vastuvõtule. Ülekannet kommenteerivad disainer ja moeblogija Helene Vetik ning näitleja ja laulja Marilyn Jurman.

Kell 18 jätkub õhtu Toomas Hendrik Ilvese aastapäevakõnega, misjärel kell 18.20 alustab Delfi otsestuudio "Palju õnne, Eesti Vabariik!".

Ave Tampere juhitud stuudios on külalisteks Tiit Made, Jüri Aarma, Eerik-Niiles Kross, Ingrid Veidenberg ja kui alustatakse aruteludega Eesti sünnipäeva ja käekäigu üle, siis alates kella 19-st jälgitakse otsepildis president Ilvese ja Evelin Ilvese kätlemistseremooniat Pärnust. Intervjuudega kohapealt jõuavad vastuvõtu külalised Delfi TV otsepilti ka Anne Sääse ja Madis Vaikmaa mikrofonide ees.

Delfi TV eetris lõpetab sünnipäeva komöödia "Malev".

Lisaks toob Delfi kogu päeva jooksul lugejate ja vaatajateni uudised, intervjuud, pildid ja videod Eesti Vabariigi 96. sünnipäeva tähistamisest üle riigi, krooniks Publiku kiired, mahukad ja moeekspertide kommentaaridega kleidigaleriid õhtuselt presidendipaari vastuvõtult. Kelle kleidid on tänavu kauneimad? Selles aitavad kogu õhtu jooksul eksperdina selgust tuua Cosmopolitani moetoimetaja Kristiina Virt ning Delfi Naisteka toimetaja, Eesti ühe loetuma moe- ja ilublogi pidaja Anna Elisabeth Vaher.

Tähista Eesti Vabariigi 96. sünnipäeva koos meiega!