Vabamüürlased valetavad. Mis puudutab seda, et nende ajalugu ulatuvat kuni 13. sajandini ja Templiorduni, siis seda nad muidugi tahavad väita. Dokumenteeritud ajalugu algab aga 24. juunil 1717, ülejäänu on müüt.

Mina ei lähtu vabamüürluse headuse või halbuse hindamisel isehakanud Eesti viguriväntadest, kes arvavad, et vabamüürlane on lahe olla, mina lähtun üle maailma tunnustatud autoriteetidest.

Möödunud sajandi Ameerika ja kogu maailma vabamüürlaste liider oli Albert Pike. Ta ei olnud ükskõik kes, vaid kogu maailma vabamüürlaste liider 19. sajandil ning raamatus Morals and Dogma tunnistab ta, et organisatsiooni eesmärk on taotleda võimu kogu maailma üle, et nende õpetus on lutsiferiaanlus. Organisatsioon, kes taotleb võimu teiste üle, ei saa juba olemuselt olla positiivne.

Kust tuleb see, et läbi aegade on korraldatud nendevastaseid demonstratsioone? USAs moodustati isegi vabamüürlaste vastane partei, Anti-Masonic Party. Vabamüürlased mõrvasid aga nendevastase liikumise liidri, William Morgani, kes hoiatas vabamüürluse kui kurjuse eest. Mulle jätkub ühes laibast, ühest piinatud ohvrist, et tõestada organisatsiooni kuritegelikkust.

Meil ei ole aga andmeid, et kunagi oleks korraldatud budistidevastaseid pogromme, sest budism on rahumeelne õpetus.

Külastasin 1999. aastal Euroopa mõjuvõimsamat looži, Grand Orient de France’i ning sain uurida nende materjale. See loož tunneb siiani uhkust selle üle, et on mõrvanud tuhandeid inimesi Prantsuse revolutsiooni ajal.

Vabamüürlased olid ka hertsog Franz Ferdinandi atentaadi taga 28. juunil 1914. aastal, mis tuli välja sõjajärgse kohtuprotsessi käigus ning mis on dokumentaalselt tõestatud. Vabamüürlased planeerisid 20. sajandil paljude inimeste, eriti riigipeade mõrvu, olid seotud ka Itaalia ja Venemaa monarhide tapmisega.

Selle kohta on samuti dokumentaalne tõestus Grand Orienti arhiivides, täpsemalt nendevaheline sisemine kirjavahetus, ning väljaanded, mis räägivad teist keelt kui suures tiraažis üllitistega puru silma ajamine rahvale. Arhiivimaterjalid, millest räägin, sattusid pärast Teist maailmasõda kommunistide kätte ning pärast Nõukogude Liidu lagunemist 1991. aastal need avalikustati, sealt on pärit minu andmed.

Vabamüürlast uurija Brian Freemantle näitab oma raamatus Octopus: Europe in the Grip of Organized Crime veenvalt seost Grand Orient de France’i, itaalia maffia Cosa Nostra ja organiseeritud kuritegevuse vahel.

Vabamüürlastest koosnes kogu nõukogude ladvik, kommunismgi on nede vaimusünnitis. Organisatsiooni liikmed olid Lenin ja Trotski, Trotski liikmesust tunnistavad Vene vabamüürlased isegi.

Kurjategija huvides on ikka varjata oma kuritegusid: töötasin olin 15 aastat kohtutõlgina, ning ainult kahel juhul tunnistas kurjategija oma teo üles. Sellest tulenebki müüt vabamüürlaste headusest ja humaansusest.

Nii et fakte on tohutul hulgal, nendes saab koostada terve suure kuritegude nimekirja, ja kõiki minu väiteid saab kontrollida. Peatselt ilmub mul sellest ka raamat, kus kõik see on sees viidete ja allikatega. Pimesi pole vaja uskuda midagi ega kedagi.