"Pean äärmiselt oluliseks, et suudaksime öelda ei Rail Balticale, sest see hävitab oma teel talud, põllud, metsad, sood ja rabad," sõnas Kängsepp. Ta ei näe 500 miljoni suuruse laenu võtmisel mõtet, sest projekt on kahjumit tootev ning keskkonda reostav. "Meil on õigus terviklikule Eestile, mida ei poolita Hiina müür," ütles Kängsepp.

"Eesti Iseseisvuspartei on andnud mulle juurde julgust ja tahet; samm selles suunas, et inimene on poliitiku jaoks kodanik, mitte klient. Eesti iseseisvuspartei usub, et Eesti eest ei vastuta mitte ainult parteid, vaid kõik me ise," selgitas Kängsepp.

Videos kirjeldab Kängsepp oma nägemust sellest, kuidas liita omavahel mahetootmise areng ning laste tervisliku toitumise projekt.

Delfi TV toob valimiste eel teieni rubriigi "Vaba mikrofon", kus riigikokku kandideerijad said tulla ja rääkida kolme minuti jooksul, mis just neile oluline on ning mida nad riigikogulasena muuta või saavutada tahavad. Teisisõnu - miks me just neid peaks valima. Küsimusi ette ei antud ning inimesed said rääkida just seda, mis hingel oli!

"Vaba mikrofoni" videoid avaldatakse alates jaanuari viimasest nädalast kuni valimisteni! Kõiki videoid saad vaadata Delfi TV-st!