Septembrikuus kustutati lammutustõendi alusel registrist 1 213 sõiduautot, millest 181 tõendit olid esitatud Paberivaba ARK kaudu. Sõiduki ajutiselt kustutamise avaldusi esitati interneti kaudu 31 korral, mis on ligikaudu 10% avaldustest. Juhtimisõiguse ja juhilubade osas on populaarseimaks teenuseks eksamitele registreerimine, mida kasutavad rohkem kui pooled juhtimisõiguse taotlejad.

E-teenuste keskkond Paberivaba ARK on täienenud mitme teavitusteenuse võrra. Seoses sellega palub ARK oma klientidel külastada keskkonda ning kontrollida üle oma kontaktandmed.

Tänaseks on aktiveeritud mitmed e-posti teel saadetavad teavitused: teavitus juhiloa valmimisest, sõidumeerikukaartide valmimisest ja kehtivuse lõppemisest, sõiduki tehnoülevaatuse lõppemisest jpm. Teenused on kliendi jaoks tasuta.

Paberivaba ARK eesmärk on muuta klienditeenindus e-teenusena kättesaadavamaks, kiiremaks ja mugavamaks. Kliendi jaoks tähendab projekt seda, et taotluste esitamine ARKle on ööpäevaringselt kättesaadav.

Selleks, et e-teenuste keskkonda siseneda, on tarvis ID-kaarti ning arvutiga ühendatud kaardilugejat. Samuti saab sisenemiseks kasutada Swedbanki, SEB ja Krediidipanga internetipanga kasutajanime ja paroole.

E-keskkonnas on kliendil võimalik täita elektrooniliselt taotlusi, tutvuda oma juhtimisõiguse ajalooga ning saada informatsiooni temale kuuluvate mootorsõidukite, haagiste ja väikelaevade kohta.

Paberivaba ARK asub internetis aadressil: paberivaba.ark.ee/.

Keskkonda pääseb ka ARK kodulehe vahendusel.

Projekti Paberivaba ARK rahastab Euroopa Liit.