Leian, et emapalk peab olema seotud konkreetse ema palgaga sest:
  1. kõrgepalgaline ema on maksnud ka kõrgemat sotsiaalmaksu.

  2. kõrgemapalgalisel emal on kõrgem elustandard ning võib olla võimalik, et ema ei saa 4000.- kuus hakkama ning on sunnitud ikkagi naasma tööle. Samas kui madalapalgalised hakkavad järjest sünnitama lapsi, et saada 4000.- kodusolemise eest.

  3. võib järeldada, et kõrgemat palka teeniv ema on edukam = targem kui üldse mitte tööl käiv ema. Kas me tõesti tahame, et tuleviku Eesti riik koosneks põhiliselt narkarite, prükkarite ja muid asotsiaalsete vanemate lastest (kellest ka suure tõenäolisusega tulevad asotsiaalid , kelle emad sünnitasid neid ainult selleks, et riigilt 4000.- 1 aasta jooksul saada. Raha, et neid lapsi edasi kasvatada peale aastat, neil ikkagi ei ole.

    NB! Ei pea kõiki (ajutiselt) koduseid emasid või koduperenaisi asotsiaalideks jne. Pidasin siinkohal silmas tõesti neid inimesi, kes juba praegu ja ka enne sünnitavad/sünnitasid lapsi selleks, et väikese lapsetoetuse eest viina vm. osta.

On suurem tõenäolisus, et edukamad vanemad suudavad kasvatada riigile kasulikumaid kodanikke.

Lõpetuseks ei saa aru, miks peaks saama karistatud edukamad (kes teenivad rohkem kui 4000.-) emad selle eest, et nad on viitsinud rohkem õppida, töötada ja vaeva näha ning saanud selleläbi edukamaks kui vähem teenivad emad.

Olen 100% selle poolt, et emapalk peab olema seotud ema palgaga enne sünnitust!