Konkurss toimub Euroopa Sotsiaalfondi toel projekti „IKT erialade populariseerimine atraktiivsete teavitusürituste kaudu“ raames vahemikus 25. jaanuar–23. aprill 2012.

Oodatakse fotosid ja videoid, mis näitaksid, et meie igapäevaelu on tihedalt seotud IKT valdkonnaga, ning pildid peaksid välja tooma pigem oluukorra, mille seotust IT-ga esialgu ei pruugi märgatagi.

Konkursi parimad tööd valivad välja StartIT Facebook ´i keskkonna külastajad, hääletades like-idega enim meeldiva video või foto poolt. Lisaks on hulganisti eriauhindu ettevõtjate ja žürii poolt parimaks valitud tööde autoritele. Preemiad on info- ja telekommunikatsioonitehnoloogia valdkonnast. Peaauhinna fond on 600 eurot ning eriauhinna paneb välja ka Skype! Rohkem teavet konkursi kohta leiab StartIT kodulehelt.

Tööde laekumise lõpptähtaeg on 5. aprill 2012. Seejärel kuulutataks välja ametliku hääletus, mis kestab vahemikus 9.–19. aprill 2012 StartIT Facebook ´i keskkonnas. Võitjad kuulutab ITL välja 23. aprillil StartIT kodulehel. Žürii preemiate ning eriauhindade saajad tehakse teatavaks maikuisel tunnustusüritusel.

Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit ( ITL ) on üleeuroopalises DigitalEurope´i ja EuropeanSchoolnet´i juhitavas kampaanias „ E-skills week “ üks Eesti partneritest. 2012. a jaanuarist maini toimuva kampaania tegevusi viiakse ellu 30 Euroopa riigis. Põhisõnumid, mida noortele edastada soovitakse on, et IKT on tänapäeval juba kõikjal ja sellega seotud oskused on vajalikud tööturul konkurentsivõimeline olemiseks igal erialal. Kampaania kulmineerub kogu Euroopas e-oskuste nädalaga, mis toimub 26– 30. märtsini 2012.

E-skills week 2012 elluviimist toetab Euroopa Komisjon.