Paberilt võis lugeda, et tuleb leida võimalikult kiiresti üles kolm atraktsiooni, võtta piletikontrolörilt allkiri ja tuua paber saatejuhile tagasi. Kiireim saab 5 boonuspunkti. Lihtne, ainult et atraktsioonide nimed olid rahvusvahelises tivolikeeles — poola keeles.

Samad poolakeelsed kirjad on suurelt maalitud ka nende atraktsioonide esikülgedele.

PALAC SMIECHU (elik kõverpeeglite palee)

ŚWIAT CYRKU (elik lasterong)

STRELNICA (elik lasketiir)

Mäng selgitas, kes on Tivolis lahtiste silmadega ringi käinud ja kes niisama uimerdanud.

Esimesena startinud Andreil oli teiste ees pisuke eelis, nimelt on poola ja vene keel sarnased ja nii oli tal üpris lihtne esimene kontrollpunkt leida ja sealt edasi juhatust küsida. Kuid siit tekkis ka kohe veategemise oht, poolakast kontrolör juhatas ta vale laskmiskoha juurde. Võistkonna kapten Esko jooksis lootust kaotades lõputult edasi-tagasi, möödudes korduvalt viimasest puuduolevast kohast, “strelnicast”, seda märkamata.

Parim aeg 1:45 oli Ailil, tema sai lubatud 5 boonuspunkti juurde.

  • Punktimäng “2 minutit”

    Silmad kinni. Saatejuhti märguande peale käivitub aeg. Täpselt kaks minutit hiljem peavad mängijad oma sisetunnet usaldades sammu ette astuma, kes teeb seda täpsemini, see võidab.

    Punktid:
    1. Anniken 10
    2. Reemet 8
    3. Esko 6
    4. Aili 4
    5. Andrei 2
    6. Evelin 0

  • 1. rekordimäng: Telk.
    Jõhvikad püstitasid uue rekordi. Värske vaim ja tahe kodulinnas võimu näidata aitasid neil Tivoli võistkonnale silmad ette teha. Tegutseti kiiresti ja osavalt, mida näitas ka saavutatud aeg 6 minutit ja 14 sekundit.

    Tivoli võistkond, kes telki juba teist korda aja peale püsti pani, ei suutnud end tõeliselt kokku võtta ja nii jäigi rekord püstitamata. Enda sõnul tegutsesid nad üpris kiiresti ja paremini kui eelmisel korral, ent osavatele jõhvikatele jäid nad siiski alla.

    Jõhvikad — Tivoli 1:0

  • Väljakutsemäng: Laskevõistlus
    Kummalgi võistkonnal oli paintballipüss, millest iga mängija pidi ühe lasu tegema ja tabama lasketiirus rippuvaid õhupalle. Kes mööda lasi, pidi karistuseks jooksma elektriautoni ning sõitma sellega pisikese trahviringi. Järgmine võistleja sai jätkata, kui trahviringilt naasnu jõudis võistkonnani tagasi. Tivoli võistkonnal võttis mänguga kohanemine millegi pärast tohutult aega ja omavahel tekitati ka parajalt segadusi, mis omakorda hoogu maha võtsid. Jõhvikad, suures tuhinas, justkui unustasid oma vastased, tormates lasketiiru ja trahviringi vahel. Üksteisele kogu hingest kaasa elades, suudetigi mäng tükk aega varem lõpetada. Tivoli võistkonnal oli selleks ajaks jäänud veel poolteist ringi läbida. Teine mäng konkurentide vahel lõppes taas Jõhvikate võiduga.

    Jõhvikad — Tivoli 2:0

  • 2.rekordmäng: Tähtede mäng
    Igas saates mängitav rekordimäng. Erinevalt esimesest saatest astus selles saates Tivoli omadele vastu Jõhvi kohalik võistkond. Külg külje kõrval seistes hoiti ka seekord tähtedega tahvleid, millelt kokku lugedes TIVOLI võis saada. Arusaamatuste vältimiseks otsustati seekord tahvli ülemisele servale asetada pisike topsik veega. Kes topsi maha pillab, on mängust väljas. Kes kõige kauem seda teeb, saab võidumeheks. Kuna Tivoli võistkond esimese mängu vastastega kaotanud oli, pandi Tähtede mängus kõik lootused Andreile. Kahjuks ei märganud keskendunud Andrei hetke, mil tema tahvlile asetati veetopsik. Tops kukkus ja seepärast langeski ta mängust esimesena välja. Seekord oli Tivoli võistkonnast vastpidavaim Esko. Kahjuks tema jõupingutusest ei piisanud, sest Jõhvikad osutasid südi vastupanu ja nende võistkonnast enim keskendunud Taivo suutiski püstitada uue Tähtede mängu rekordi.

    Jõhvi meeskond võitis, püstitas uue rekordi — ja teenis 3 punkti.

    Lõppseis seega 5:0 Jõhvi kasuks.

    _______________________

    Punktid pärast 2. saadet:
    Esko 21
    Aili 20
    Anniken 17
    Reemet 12
    Evelin 8
    Andrei 2

    require_once "$admin_dir/projects/video/index.inc"; video(2,'http://www.tv.ee/static/manager/pildid/console/tv.ee/playasx.asp?videoid=8E9A28EC-4649-4F14-8E87-B80564FED970{}');?>