23.00 hakkan vaatama „Gossip Girli", ega jää magama ...

21.30 teen läpaka lahti, kontrollin gmaili (7 lugemata kirja), avan Facebooki (34 notifications). Teen märkmiku lahti, saan aru, et täna on lavatantsu ajaloo arutava essee „Luikede järv" tähtaeg. Õnneks kirjutasin neli A4-lehekülge valmis eelmise nädala jooksul, loen veel kord läbi, kirjutan juurde 300 sõna, teen kokkuvõtte. Saadan õpetajale.

21.15 jõuan ometi koju. Järjest helistavad sõbrad, ütlevad kui tore oli mind telekast näha. Ma tänan teid, mu kallid.

20.15 olen Gonsiori tänaval telemajas. Eetris on saade „Kahekõne", kus ma olen järgmine külaline.

17.30-19.00 jäätrenn Premia jäähallis. Teen veel 60 kolmekordset hüpet, sõidan vabakava, harjutan uut hüpetekombinatsiooni. Higine, aga õnnelik. Astun riietusruumi B4, kohta ei ole, garderoob on inimesi täis. Kõik karjuvad. Nagu ikka hakkame midagi arutama trennikaaslastega. Tuleb meelde, et pean kiirustama ...

16.45 ostan uued hallid teksad Bershkast, saapad Stradivariusest

15.30 lõunapaus. Istun sõbrannaga Lidos, söön seljankat ja magustoitu. Planeerime suvepuhkust ehk siis arutame kuhu minna kaheks nadalaks, kui ma olen trennidest ja ülikoolist vaba ning keda kaasa võtta ... suured plaanid.

13.45-15.00 tantsustuudios inspireerime mulle uue show-kava, mida arvatavasti esitan Euroopa meistrivõistluste 24. jaanuari gaalal. Loodetavasti saab ta õigeaegselt valmis, sest täna oli esimene proov, aga noh, saame hakkama :)

12.00-13.15 jäätrenn Premia jäähallis läks väga hästi. Sõitsin lühikava läbi ja harjutasin vabakava osadega. Trenni jooksul tegin umbes 40 kolmekordset hüpet, 10 piruetti ja lihvisin teisi elemente.  Nüüd tantsustuudiosse.

10.00-11.00 olin Audentese spordikeskuses ÜKE trenni tegemas. Jooksin ja hüppasin - nüüd tunnen, et arkasin üles.

9.40
kuskilt lumehangest leian oma armsa pisikese Renault Twingo ja hakkan teda välja kaevama ning mootorit soojendama.

9.10 hakkan väljaminekuks riidesse panema, teen kiirelt meiki. Võtan kaasa kõik asjad, mis tänase pika päeva jooksul vaja lähevad ja lahkun kodust.

8.50
saan lõpuks voodist välja, pesen hambaid, siis lähen kööki, kus mind juba ootab soe, ema tehtud puder, tee ning küpsised.

8.30 äratuskell hakkab iga 6 minuti tagant helisema („Pride&Prejudice" soundtrack).